Als deze nieuwsbrief niet juist wordt weergegeven dan kunt u hier kiezen voor de online versie.

 
logo HRinfinance Twitter Facebook Linkedin Mobiele Apps
 
     
 
nieuwsbrief Carrierenieuwsbrief mei 2017
 
 
 
Van de Redactie
 
Het begint eindelijk op zomer te lijken maar er is nog zeker geen sprake van zomerstilte op de arbeidsmarkt. De vacaturebarometer voor de 8 grote werkgevers in de financiële sector staat op 989 en dat is weliswaar iets onder de 1040 vactures van mei vorig jaar maar ruim boven de stand van alle jaren daaraan voorafgaand (met terugwerkende kracht tot 2010). Wetgeving, toezicht en risicobeperking spelen een hoofdrol in de vraag professionals. Tijd dus voor nieuwe portals en het koesteren van talent.
 
 
   
 
Experttube
Blog Nienke Smit, HRinFinance
Hoera voor relevantie. En als er één platform is waar je graag een ordening in zou willen aanbrengen, is het Youtube. Zoveel moois te zien. Zo lastig te doorgronden wat en waar. En dat is zeker het geval voor de niche expertisegebieden waar onze carrieresites zich op richten. Daarom zijn we gestart met Experttube!
 
Lees meer
   
   
 
Nieuwe portals: Treasury en Vastgoed vacatures
Blog Pieter Lammers, Careerguide
Permanent scannen we bij Careerguide de arbeidsmarkt: waar zit spanning op de lijn, wie heeft moeite vacatures in het eigen vakgebied te vinden of in te vullen. En zo signaleerden we dat er een groeiende vraag was naar Treasury en Vastgoed specialisten: treasurycarriere.nl en vastgoedcarriere.nl
 
Lees meer
   
   
 
2017 Global Talent Trends
Mercer, Empowerment in a disrupted world
De technologische vooruitgang maakt mensen en informatie steeds toegankelijker en het verandert de manier van werken. Tegelijkertijd wordt er, door demografische veranderingen in het werknemersprofiel en vernieuwende eisen aan de werkbeleving, anders gedacht over wat het betekent om "naar het werk te gaan”. ‘Daadkracht in een onzekere wereld’ is de rode draad in de manier waarop bedrijfsleiders, HR professionals en medewerkers de toekomst van werk zien.
 
Lees meer
   
   
Spotlight Vacatures  Spotlight Vacatures
   
Senior Corporate Recruiter - KPMG
Amstelveen
Als Senior Corporate Recruiter ben je verantwoordelijk voor het werven en selecteren van ervaren Finance & Strategy professionals.
HR Business Consultant - ABN AMRO Bank
Amsterdam
Wil jij meebouwen aan de bank van de toekomst? Hou je van afwisseling, uitdaging en ben je een teamplayer? Kom dan het HR team van ABN AMRO versterken!
Senior HR Adviseur IT - AEGON
Den Haag
Je bent het integrale aanspreekpunt voor de managers van de business unit waar het gaat om operationele organisatie- en HR-vraagstukken.
          Bekijk alle vacatures alle vacatures  
   
   
 
Autoriteit Persoonsgegevens - Jaarverslag 2016
Nog 1 jaar tot nieuwe privacywet
Mensen krijgen met de nieuwe privacywet meer rechten en organisaties meer verantwoordelijkheden. De AP krijgt op dat moment ook steviger bevoegdheden, zoals de mogelijkheid om boetes op te leggen tot 20 miljoen euro. “Dat maakt dat nu het moment is dat organisaties aan het werk moeten om straks aan de AVG te voldoen.
 
Lees meer
   
 
Expertbibliotheek
 
Meer dan 800 rapporten online | Powered by Careerguide | Geen registratie of kosten
 
 
     
     
 
Onze portals  |  Jouw carriere   |  Voor werkgevers
Twitter Facebook Linkedin Mobiele Apps
 
 
 
Jouw Carriere
 
Vacature Alert
Doorzoek vacatures
Contact
Aanmelden/Afmelden
 
Voor werkgevers
 
Direct vacature plaatsen
Employer Branding
Contact
     
Nienke Smit   Pieter Lammers
     
Nienke Smit
m. 06 - 41454957
Linkedin Twitter Email
  Pieter Lammers
m. 06 - 41454956
Linkedin Twitter Email