Als deze nieuwsbrief niet juist wordt weergegeven dan kunt u hier kiezen voor de online versie.

     
  Nieuwsbrief
Extra editie

Januari 2010
 
 
 
     
  Extra editie
Hays, Recruiting Experts in accountancy en Finance, voert een bijzondere wervingscampage: Auditors voor een internationale Bank, in Amsterdam. Van Auditors met 3 jaar werkervaring tot aan de Audit Partner, met lijnmanagement verantwoordelijkheid én budgetverantwoordelijkheid. En alle niveaus daar tussen in.
Heeft u een Big4 achtergrond, bent u RA, RE, RO of RC en heeft u ervaring bij bank of andere financiële dienstverlener? Dan kunt u nu instappen in een heel bijzonder team.
 
     
  Als Auditor bij een
internationale bank ...


De kredietcrisis heeft aan het fundamentele vertrouwen in het banksysteem geknaagd.

Klanten, maar ook de politiek, en investeerders zoeken naar nieuwe ijkpunten van vertrouwen. Dat is een bijzondere verantwoordelijkheid die op de schouders van de auditor drukt.

Als Auditor bij een bank verkeer je in een bijzondere positie tussen maatschappelijke ontwikkelingen enerzijds, en nieuwe technologie (XBRL) en boekhoudsystemen (IFRS) anderzijds.


Assurance wordt daarbij steeds belangrijker. Naast de traditionele assurance gekoppeld aan de jaarrekening en compliancevraagstukken, ontstaat er een assurancevraag gekoppeld aan de strategie en de opera­tionalisering daarvan. Het draait niet meer alleen om de controle en de getrouwheid van de papieren jaarrekening maar ook om alle (procedurele) aspecten bij de totstandkoming daarvan bijv. de XBRL-rapportage. Banken werken daarbij aan een eigen bankentaxonomie.


Tegelijkertijd liggen internationaal de boekhoudregels IFRS onder vuur. Op dit moment heeft de IASB, de opsteller van de IFRS-regels, onder zware politieke druk een voorstel neergelegd waarbij banken bij het aanleggen van voorzieningen ook rekening moeten houden met verliezen die zich nog niet concreet hebben voorgedaan.


Kortom, als auditor in de bancaire wereld, zit je in de voorste linies als het gaat om de auditontwikkelingen en draag je een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Hou je van die dynamiek in een bijzonder internationale omgeving, en kun je daarover goed rapporteren en communiceren? Kom dan bij deze internationale bank de belangrijkste business risico´s in kaart brengen en help deze mede te beheersen.


Er zijn verschillende mogelijkheden variërend in niveau:

  • Audit Partner – Lijnmanagementverantwoordelijkheid, budget verantwoordelijkheid
  • Senior Audit Manager – Lijnmanagement verantwoordelijkheid
  • Audit Manager – min. 6 jaar relevante werkervaring (RA, RC of RO)
  • Senior (IT) Auditor – 4/5 jaar relevante werkervaring (RA, RE, RO of RC)
  • Auditor – min. 3 jaar werkervaring
Hays, Specialist in accountancy en Finance, voert een bijzondere wervingscampage: Auditors voor een internationale Bank, in Amsterdam. Van Auditors met 3 jaar werkervaring tot aan de Audit Partner, met lijnmanagement verantwoordelijkheid én budgetverantwoordelijkheid. En alle niveaus daar tussen in.
Heeft u een Big4 achtergrond, bent u RA, RO of RC en heeft u ervaring bij bank of andere financiële dienstverlener? Dan kunt u nu instappen in een heel bijzonder team!


>> Lees meer op Auditcarriere.nl of neem contact met Nicolette Porsius op:

Nicolette Porsius, Consultant Finance & Accounting

HAYS Recruiting experts worldwide
M: +31 (0)61 2098 754
T: +31 (0)20-3630 310

E: nicolette.porsius@hays.com
 
  U kunt contact met ons opnemen via: contact@auditcarriere.nl of telefonisch,
via 036 - 74 40 136.

Aanmelden | Uw abonnement op deze nieuwsbrief wijzigen of annuleren.