DNB bundelt expertise in Amsterdam  
     
 
DNB bundelt haar expertise in Amsterdam

De DNB-onderdelen Toezicht op verzekeraars en Toezicht op pensioenfondsen verhuizen van Apeldoorn naar Amsterdam.
  logo DNB
Daarmee komt per 1 januari 2010 het prudentieel toezicht op financiële instellingen in Nederland letterlijk onder één dak. Door deze bundeling van kennis en expertise geeft DNB haar leidende rol voor financiële stabiliteit in de 21e eeuw verder inhoud.
 
 
Nout Wellink   Nout Wellink
President DNB


“Naarmate de financiële sector meer vervlochten raakt, wordt integraal toezicht houden steeds belangrijker. Uitwisseling van expertise is daarbij essentieel en maakt onze organisatie sterker.

Daarom ben ik blij dat straks al het prudentieel toezicht èn de centrale banktaak onder één dak zitten. Daarmee kunnen we samen nog beter vorm geven aan de financiële stabiliteit.”
 
     
Joanne Kellerman
Directeur DNB


“De recente marktontwikkelingen maken duidelijk dat je het toezicht op banken, verzekeraars en pensioenfondsen niet geïsoleerd kunt benaderen.

Vanuit onze gezamenlijke ervaring en expertise kunnen we de thema´s risicobeheersing en integriteit nog beter inhoud geven. Ook is het goed dat er straks één centraal punt is van waaruit het toezicht is georganiseerd.”
  Joanne Kellerman
 
     
Elsbeth Tramper
  Elsbeth Tramper
Bedrijfsanalist DNB


“Ik vind het fantastisch om over de grenzen van mijn vakgebied heen te kijken. Het barst van de expertise binnen DNB en juist het persoonlijk contact bevordert de uitwisseling er van. Bovendien biedt de nieuwe situatie mij perspectief op verdere ontwikkeling en doorgroei.”
 
     
Dennis Sno
Bedrijfsanalist DNB


“De loopbaanmogelijkheden worden door de verhuizing enorm verruimd doordat het eenvoudiger wordt om in de toekomst over te stappen naar een andere divisie, afhankelijk van mijn persoonlijke ambities.”
  Dennis Sno
 
     
 
Westeinde 1 Bezoekadres DNB:

Westeinde 1
1017 ZN AMSTERDAM
telefoon 020 524 9111
fax 020 524 2500

Postadres:
De Nederlandsche Bank
Postbus 98
1000 AB AMSTERDAM
Westeinde1
     
Google maps

>> Meer informatie vindt u op onze website www.dnb.nl